ayearinbrazil.blogg.se

Utbytesstudent São Luis 13/14

Carry On

Kategori: Allmänt

"If you're lost and alone, or you're sinking like a stone, carry on."
- FUN.
 
Detta är alltså mitt första inlägg och jag försöker fortfarande reda ut hur allting funkar. Ja jag vet, jag är inte särskilt teknisk av mig. Men i alla fall så är det nu bara 29 dagar kvar tills jag åker till Brasilien som utbytesstudent i ETT ÅR! Hur sjukt är det egentligen? Här kommer några av de senaste bilderna från min instagram @vendiee
 


Igår var jag och badade nere vid mälaren med en kompis. Det var super varmt och skönt uppe men i vattnet var det mörkt och is kallt! Men ja ja det var kul ändå. 
 
På nationaldagen var jag med tjejen i den andra bilden och det var jätte kul, särskilt eftersom jag inte har träffat henne på nästan ett år! Vi åt på våfflan, gick till sjudar, gick tillbaka till stan och åkte åt varsitt håll. Hon ska faktiskt åka till Spanien och vara på svenska skolan där, helt sjukt ju!
 
 
Jag kom på att det inte var alls länge kvar tills jag ska åka och ja, jag fick en liten panik attack. Jag vet inte varför men allt detta med att jag ska flytta till Brasilien känns inte så riktigt ännu på något sätt, även om jag har fått familj och allt! Jag tror att jag kommer få värsta paniken typ en vecka innan jag åker och fatta vad det är jag egentligen gett mig in på, haha.
 
Mälaren är så sjukt fin! Den andra bilden tog jag i onsdags när jag gick på strandpromenaden.
 
 
Jag var lite finklädd eftersom det var studenten på SSHL den 31a maj. Det var jätte fint och alla var så glada men jag kommer verkligen sakna alla treor!
 
En bild på midgården tagen två veckor sedan.
 
 
Emma fyllde år så såklart fick jag lägga upp en bild på henne! Grattis Emma, 17 år!
 
Jag njöt helt klart av solen när jag satt ute och solade/pluggade.
 
 
Jag var sjukt nöjd när jag fick tillbaka mitt personal project, fick faktiskt en 7a!! Poängsvis fick jag 26/28!
 
Tonya var väldigt nöjd när vi fick varsinn cupcake från Mikhail!
 
Det var allt från de senaste två veckorna tror jag! Jag ska försöka skriva mer när jag har lite mer tid, ska åka in till Stockholm nu ju!!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: